Το Θεραπευτικό Κέντρο – NovelBrain Skip to main content

Το Θεραπευτικό Κέντρο

Κάθε θεραπεία είναι διαφορετική και εξατομικεύεται στις εκάστοτε ανάγκες του ασθενούς.

Το NOVELBRAIN είναι ένα θεραπευτικό κέντρο, που ειδικεύεται:

  • Στην αντιμετώπιση ψυχιατρικών και ψυχολογικών διαταραχών
  • Σε θέματα διατροφής και διαταραχών πρόσληψης τροφής
  • Σε συνεδρίες rTMS για αντιμετώπιση ψυχιατρικών, νευρολογικών παθήσεων και χρόνιου πόνου

Η εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του Novelbrain δημιουργήθηκε με στόχο τη συνδυασμένη και ολοκληρωμένη θεραπεία των ασθενών.

Με επιλεγμένους επαγγελματίες υγείας, κορυφαίους στον τομέα τους, το κέντρο εφαρμόζει πρωτόκολλα θεραπειών, που περιλαμβάνουν τις πλέον διεθνώς ενδεδειγμένες και σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης. Οι ανάγκες του κάθε ασθενούς μπορούν να καλυφθούν πολυδιάστατα με τη συμμετοχή παραπάνω του ενός μέλους της ομάδας μας.

Παράλληλα, πέρα από την επιστημονικά άρτια και ανθρώπινη προσέγγιση των επιστημών του κέντρου μας στη θεραπευτική δυναμική μας προστίθεται και η σύγχρονη τεχνολογία διακρανιακού μαγνητικού ερεθισμού (rTMS) μέσω της εφαρμογής συνεδριών, όπου κρίνεται απαραίτητο.

Συνεργάτες

Βασίλειος Μακρυγιάννης

Στρατιωτικός Ψυχίατρος

Aπόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής και του Ιατρικού τμήματος του ΑΠΘ. Εξειδίκευση στην Ψυχιατρική στη Β’ Πανεπιστημιακή κλινική του ΑΠΘ.

Έχει εκτεταμένη εκπαίδευση σε διάφορα είδη ψυχοθεραπείας. Συγκεκριμένα έχει παρακολουθήσει:

• τριετές πρόγραμμα Ψυχοθεραπείας στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης όπου εκπαιδεύτηκε μεταξύ άλλων στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία, την Ομαδική Ψυχοθεραπεία και την Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία
• τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία
• ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία

Κατέχει εκτενή κλινική εμπειρία στην ψυχοφαρμακολογία και την ψυχοσωματική ιατρική.

Μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (ΕΨΕ) από το 2006, της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας από το 2009 καθώς και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας από το 2018.

Είχε ενταχθεί για έξι μήνες στο προσωπικό του προγράμματος απεξάρτησης «ΑΡΓΩ» του ΨΝΘ και του τμήματος απεξάρτησης αλκοολικών «ΜΕΘΕΞΙΣ».

Εξειδικευμένος χειριστής rTms έχοντας εκπαιδευτεί στο Πανεπιστήμιο του Maastricht το 2021 από όπου έλαβε την αντίστοιχη πιστοποίηση.

Επιστημονικά υπεύθυνος Ψυχίατρος στο Κέντρο Φιλοξενίας και στο προστατευμένο Διαμέρισμα ΨΥΧΑΣΠΙΣ στην Ορεστιάδα από το 2011.

Επιμελητής Ψυχιατρικής στο 424 ΓΣΝΕ.

Διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή της Μαρτίου, ενώ συνεχίζει και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ορεστιάδα.

Ανέστης Ράμναλης

Στρατιωτικός Ψυχίατρος

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Στρατιωτική Ιατρική) το 2002.

Ειδικευμένος ιατρός στην Ψυχιατρική στην Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Διετέλεσε επί σειρά ετών επιμελητής στην Ψυχιατρική Κλινική του 424 ΓΣΝΕ και επιστημονικός συνεργάτης στην Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική με ερευνητικό και διδακτικό έργο (παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις σε περιοδικά κ συνέδρια, καθώς και διδασκαλία σε φοιτητές ιατρικής και ειδικευόμενους ψυχιατρικής).

Συμμετείχε στο πρωτοποριακό «ιατρείο έγκαιρης παρέμβασης», που έλαβε χώρα στην Βόρειο Ελλάδα.

Κάτοχος Master Ψυχοφαρμακολογίας (Master of Psychopharmacology του Neuroscience Educational Institute) με εμπειρία στην Ψυχοσωματική ψυχιατρική, στις ψυχολογικές εκδηλώσεις σωματικών νοσημάτων έχοντας ολοκληρώσει και το «Advanced Course in Liaison Psychiatry» του University of Manchester.

Εκπαιδευμένος ψυχοθεραπευτής στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Θεραπείας έχοντας πάρει και τον τίτλο του επιβλέποντος νέων ψυχοθεραπευτών.

Απέκτησε το rTMS certification από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ.

Διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο επί εννέα συνεχόμενα έτη στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Αθανάσιος Βούτσινος

Ψυχίατρος, Στρατιωτικός Ιατρός ε.α

Εισήχθη στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Τμήμα Ιατρικής) το 1996.
Απόφοιτος από τη ΣΣΑΣ και το τμήμα Ιατρικής-ορκίστηκε Ανθυπίατρος το 2002.
Συμμετείχε σε δίμηνη εκπαίδευση σε επείγοντα περιστατικά στο Walter Reed Army Medical Center (Washington DC) το 2003.
Έχει υπηρετήσει ως Διοικητής Λόχου Υγειονομικού στην 25η Ταξιαρχία (Ξάνθη) το 2003-2005.
Ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στη Β’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική ΑΠΘ (2005-2011).
Τοποθετήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του 414 ΓΣΝΕ ως επιμελητής το 2011.
Μετατέθηκε στο ΚΕΥΠ (Λαμία) στη θέση του Διευθυντού ΣΤΕΠ (2011). Αποστρατεύτηκε το 2020.
Μιλάει την Αγγλική και τη Γαλλική γλώσσα.
Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης – Φιλοσοφίας της Επιστήμης).
Επιστημονικός συνεργάτης της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής «Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος» σε Φθιώτιδα και Φωκίδα.
α) Ψυχίατρος της Κινητής Μονάδας Νομού Φωκίδας
β) Ψυχίατρος του Οικοτροφείου “Γλαύκος” και του Διαμερίσματος προστατευόμενης διαβίωσης (Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης) – Λαμία
Συνεργαζόμενος Ψυχίατρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας(Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δομοκού).
Επιστημονικά Υπεύθυνος Οικοτροφείου Νόσου Alzheimer & Συναφών Παθήσεων στην Στυλίδα από τον φιλανθρωπικό οργανισμό ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Χρύσανθος Κατσιμαγκλής

Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής

Αποφοίτησε από το Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2002.
Μετά από γενική ιατρική εκπαίδευση ενός έτους στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας έλαβε, το 2004, την εξειδίκευση της Αεροπορικής Ιατρικής ως Ιπτάμενος Ιατρός Αεροπορικής Ιατρικής.

Το 2006 εκπαιδεύτηκε στο San Antonio του Texas στην Αεροδιαστημική Ιατρική και στη Διερεύνηση Αεροπορικών Ατυχημάτων και διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στη διερεύνηση του ανθρώπινου παράγοντα σε αεροπορικά ατυχήματα.

Ειδικεύθηκε στην Ψυχιατρική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου συμμετείχε, εκτός από το κλινικό, στο διδακτικό και στο ερευνητικό έργο της Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής, με συμμετοχή σε ερευνητικές εργασίες πάνω σε θέματα ψυχιατρικής και ψυχοσωματικής ιατρικής.

Έχει εργαστεί ως ειδικός ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής στην Ψυχιατρική κλινική του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, στην Ψυχιατρική κλινική του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων και ιδιωτικά.

Εκπαιδεύτηκε στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη και είχε την τύχη και την τιμή να διδαχτεί από τους πρωτοπόρους και πρώτους διδάξαντες την ΓΑΨ στην Ελλάδα, όπως η Αραβέλλα Αδαμοπούλου, ο Γιώργος Γαρύφαλλος και ο Δημήτρης Κουρμπέτης.
Έχει δραστηριοποιηθεί επί σειρά ετών ως εκπαιδευτής και επόπτης ΓΑΨ, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο πλαίσιο. Έχει εργαστεί με πάθος για την προώθηση και την εξέλιξη της ΓΑΨ στην Ελλάδα και είναι ενεργό μέλος της διεθνούς ΓΑΨ κοινότητας, κατέχοντας τη θέση του Γραμματέα στην International Cognitive Analytic Therapy Association (ICATA).

Επί του παρόντος και μετά από μακρά και ενεργό διαδρομή στη ΓΑΨ, είναι:
Πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής ΓΑΨ
Εκπαιδευτής και επόπτης ΓΑΨ
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Εταιρίας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (ΠΕΓΑΨ)
Γραμματέας της International Cognitive Analytic Therapy Association (ICATA)
Μέλος της επιτροπής εκπαίδευσης της ICATA

Μαρία Κ. Δημητριάδου

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Απόφοιτη από το Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελειου
Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Εκπαιδεύεται ως ψυχοθεραπεύτρια στην Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία (Ελληνική εταιρία έρευνας της συμπεριφοράς Παράρτημα Μακεδονίας)

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλινική ψυχική υγεία στο τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Έχει ολοκληρώσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Σχολική ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (2022)

Κατέχει Professional Certiificate in Child Psychology and Play therapy issues ( Εργαστήριο Ψυχοκοινωνικών μελετών 2021-2023)

Συμμετείχε στο πρόγραμμα «Εισαγωγή στην Παιδοψυχιατρική Παιδιού και Εφήβου» στο Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ

Έχει αποκτήσει εμπειρία σε ευρύτατο φάσμα του ανθρώπινου ψυχισμού μέσα από εθελοντική εργασία στο Κέντρο Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ, στο Χαμόγελο του
Παιδιού, στην Γ’ Ψυχιατρική κλινική του ΑΧΕΠΑ και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ)

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικών με την ψυχική υγεία σε επίπεδο πρόληψης και παρέμβασης

Κατέχει σε άριστο επιπεδο την αγγλική γλώσσα και σε βασικό επίπεδο την ισπανική.

Πραγματοποιεί ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες εφήβων και ενηλίκων.

Αθηνά Αναστασιάδου

Ψυχολόγος - Νευροψυχολόγος

Κατέχει το Master’s Degree MSc στην Νευροψυχολογία του τμήματος Ψυχολογίας και Νευροεπιστημών από το Πανεπιστήμιο Μάαστριχτ (Αύγουστος 2021 – Αύγουστος 2022).

Κατέχει το Bachelor’s degree BSc του τμήματος Ψυχολογίας με άριστα 8.7/10 από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Σεπτέμβριος 2015 – Φεβρουάριος 2021).

Απέκτησε σημαντική εμπειρία μέσω της πρακτικής άσκησης:

Στο Πανεπιστήμιο Μάαστριχτ, Τμήμα Ψυχοφαρμακολογίας Μάαστριχτ (Φεβρουάριος 2022 – Αύγουστος 2022).
Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ στη Θεσσαλονίκη (Ιανουάριος 2021 – Μάρτιος 2021).
Στο DYSLEXIA CENTERS ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗ στη Θεσσαλονίκη (Ιούλιος 2019 – Σεπτέμβριος 2019).
Πραγματοποιεί μέχρι και σήμερα εθελοντική δράση ως Ψυχολόγος – Νευροψυχολογική Εξέταση – Προγράμματα μη φαρμακευτικών παρεμβάσεων στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, Κέντρο Ημέρας «Αγία Ελένη».

Έχει εκπονήσει ερευνητική πρακτική – Διπλωματική Maastricht University “Biperiden and acute tryptophan depletion effects on episodic memory through verbal learning tasks” Υπό την εποπτεία των Dr. Blokland, Arjan & Dr. Sambeth, Anke (Ιανουάριος 2022 – Αύγουστος 2022).

Συμμετείχε στο ερευνητικό Project στο Maastricht University, αναφορικά με την ανθρώπινη μνήμη και τον τρόπο που επηρεάζεται από τον αριθμό λέξεων που ζητείται από κάποιον να ανακαλέσει. Υπό την εποπτεία των Dr. Blokland, Arjan & Dr. Sambeth, Anke (Ιανουάριος 2022 – Αύγουστος 2022).

Έχει πραγματοποιήσει συνεδρίες ψυχοθεραπείας με ασθενείς με Alzheimer’s Disease & Νευροψυχολογική Αξιολόγηση στο πλαίσιο της πρακτικής της άσκησης στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ» (Ιανουάριος 2021 – Μάρτιος 2021).

Στον τομέα της Ειδικής Αγωγής έχει πραγματοποιήσει εκπαιδευτική ενίσχυση μέσω της πολύωρης απασχόλησης με παιδιά, τα οποία είχαν διαγνωσθεί με μαθησιακές δυσκολίες (ΔΕΠΥ, Δυσλεξία) και συμπεριφορικές διαταραχές (ASD, ODD) (Σεπτέμβριος 2019 – Ιούλιος 2021).

Πραγματοποιεί Μαθήματα Yoga – Meditation – Mindfulness Μαθήματα Yoga – Meditation – Mindfulness (Σεπτέμβριος 2016 – Ιούνιος 2020).

Κατέχει σε άριστο επίπεδο την Αγγλική γλώσσα και σε βασικό επίπεδο τη Γερμανική.

Χριστιάννα Γεωργοπούλου

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ Κρήτης) με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. H πτυχιακή της εργασία διερεύνησε κατά πόσο το άγχος των πανελληνίων εξετάσεων μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικό φαγητό.

Διετέλεσε πρακτική άσκηση στον πρόεδρο της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας Δρ. Σ. Κανελλάκη, στο γραφείο του στην Αθήνα μαθαίνοντας στην πράξη την επιστήμη της διαιτολογίας.

Παράλληλα συμμετείχε εθελοντικά σε έρευνα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Clinical Nutrition Espen” “Development and validation of two anthropometric models estimating abdominal fat percentage in Greek adult women and men”.

Το 2017 απέκτησε Master Practitioner on Eating Disorders and Obesity, (εξειδίκευση για την αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών και της παχυσαρκίας), από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCfED).

Συγκεκριμένα έχει εκπαιδευτεί σε:

Practitioner Skills For Eating Disorders
Nutritional Interventions For Eating Disorders
Essential Obesity
Eating Disorders In Childhood & Adolescence
Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος και παρακολουθεί
συστηματικά συνέδρια για τη διατροφή.

Έχει εργαστεί σε αλυσίδες γυμναστηρίων ως υπεύθυνη διαιτολογικού γραφείου σε
Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Από το 2016-2021 έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός και τομεάρχης σε Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Κέντρο (ΙΕΚ) της Θεσσαλονίκης με παράλληλες ομιλίες σε σχολεία, εκδηλώσεις για την διατροφή και δημιουργία σεμιναρίων.

Ευαγγελία Ταβλαρίδου

Κλινική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Έχει αποκτήσει βιωματική εμπειρία σε ευρύτατο φάσμα του ανθρώπινου ψυχισμού μέσα από συστηματική εθελοντική εργασία:

Στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης, στο Σύλλογο «Λάμψη» (παιδιά πάσχοντα από κακοήθη νοσήματα), στο αιματολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ,
στην ψυχιατρική κλινική του 424 ΓΣΝΕ, στην Εταιρεία Σπαστικών Β. Ελλάδος, στην ΕΛ.Ε.Π.Α.Π, στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής (ΚΕΑ), στο νοσοκομείο παίδων Αγλαία Κυριακού,
στο πρόγραμμα κοινοτικής πρωτοβουλίας ORIZON.
Για την εθελοντική προσφορά στο χώρο της ψυχολογίας λήφθηκε τιμητική διάκριση από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Κατέχει ειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με τον ανώτατο βαθμό. Κατά την ειδίκευση πραγματοποιήθηκε τριετή κλινική εμπειρία με καθημερινή εκπαίδευση / εργασία στις παρακάτω δομές:

στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας (οξέα ψυχιατρικά περιστατικά, θεραπεία ομάδας), στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΒΔ Τομέα Θεσσαλονίκης (θεραπεία ζεύγους, οικογένειας), στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Θεσσαλονίκης (ατομική ψυχοθεραπεία), στη Γ’ Ψυχιατρική Κλινική ΑΧΕΠΑ / Παιδοψυχιατρική Υπηρεσία,
στην Παιδοψυχιατρική Υπηρεσία, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ψυχαναλυτική διάγνωση και θεραπεία), στην Παιδοογκολογική Κλινική Νοσοκομείου Παίδων Αγλαία Κυριακού.
Έχει λάβει υποτροφία και φοίτησε ως επισκέπτρια ερευνήτρια στο Kansas University, USA σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας και μουσικοθεραπείας.

Συμμετείχε σε τριμελή ομάδα, στην οποία εκπονήθηκε πειραματικό πρόγραμμα μουσικοθεραπείας και ψυχοεκπαίδευσης στη Σχολή Κωφών Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ψυχοακουστικής ΑΠΘ και του Kansas University.

Έχει λάβει θεωρητική και βιωματική εκπαίδευση από κορυφαίους στο χώρο κλινικούς ψυχολόγους στο Oxford Cognitive Center, Οξφόρδη και Regent’s College, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι μέλος του British Psychological Society και επιπρόσθετα μέλος του κλάδου Sport and Exercise Psychology στον ίδιο Σύλλογο.

Κατέχει τη θέση της Κλινικής Ψυχολόγου στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης ασκώντας Διάγνωση και Ψυχοθεραπεία με ευρύτατη κλινική εμπειρία σε όλο το φάσμα διαταραχών του ανθρώπινου ψυχισμού.

Αννα Δημητρακάκη

Νοσηλεύτρια

Απόφοιτη του τμήματος Νοσηλευτικής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος 2017-2023.

Με προϋπηρεσία ως νοσηλεύτρια στην κλινική Κυανού Σταυρού του ομίλου EUROMEDICA, έπειτα από πρακτική άσκηση έως το 2023.

Εθελόντρια Αιμοδότρια και Μυελού των οστών.

Εθελόντρια επί σειρά 2 έτων στο σύλλογο Άλμα Ζωής και στις εκδηλώσεις του Pink Sail.

Εθελόντρια νοσηλευτικών υπηρεσιών της ομάδας ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ το 2023.

Ερευνητική πτυχιακή εργασία στη γνωστική περιοχή.

Μαρία Σαμαρά

Γραμματειακή υποστήριξη

Πτυχιούχος Νηπιαγωγός της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ.
Εκτεταμένη εμπειρία στη γραμματειακή υποστήριξη, εργασία σε ποικίλα επιχειρηματικά περιβάλλοντα και δη στον ιατρικό χώρο, γραμματέας Επιστημονικής Διεύθυνσης στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης δίπλα στον Ακαδημαϊκό Καθηγητή Ορθοπαιδικής, Παναγιώτη Συμεωνίδη για 10 έτη.

Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες εστιάζοντας στη γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση προκλήσεων, άριστα επικοινωνιακά προσόντα.

Η εμπειρία της περιλαμβάνει διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου, επεξεργασία εμπορικής αλληλογραφίας, επιμέλεια συγγραφής επιστημονικών βιβλίων & άρθρων καθώς και σύνταξη οικονομοτεχνικών προσφορών.

Ο Χώρος